O najmu tekstila

suvremena usluga nabave i najma visokokvalitetnog tekstila
Pošalji upit

Tekstil

Tekstil odnosno tkanina čijom se proizvodnjom bavi tekstilna industrija može biti od prirodnih materijala (vune, pamuka, svile), od umjetnih materijala ili sastavljen od kombinacije prirodnih i umjetnih materijala. Za različite uporabe koriste se i različite vrste tkanina, odnosno tekstila, stoga možemo reći kako je najkvalitetniji tekstil onaj koji za pojedinu svrhu daje najbolje rezultate prema određenim mjerilima.

Sama mogućnost kvalitetne mehaničke i termičke obrade tekstila uvjetovana je i njegovom kvalitetom, stoga trebate znati kako tekstil nezadovoljavajućih svojstava i karakteristika neće moći odgovoriti na vaše zahtjeve poput termičkog skupljanja, čvrstoće, otpornosti, stabilnosti boje, nehabanja i slično. S druge strane, ovisno o vrsti uporabe, od tekstila očekujemo funkcionalnost, njegovu mekoću, prozračnost, dobro prijanjanje, lakoću u uporabi i slično.

Prepustite stoga odabir najboljeg tekstila za vaše potrebe nama, jer ćete time ostvariti ekonomičnost i najbolje rezultate u vašem poslovanju.

 

Čisto jednostavno

u 4 koraka

Korak 1

Prikupljanje  nečistog rublja

Korak 2

Transport nečistog rublja do praonice

Korak 3

Pranje, obrada rublja i kemotermička dezinfekcija.

Korak 4

Dostava čistog rublja