Foto galerije

Pogledajte fotografije iz naše poslovne jedinice u Sv. Ivanu Zelini

Sretni blagdani

Sretni blagdani

Dobrobit za naše zaposlenike ali i i širu društvenu zajednicu u kojoj djelujemo samo su neki od segmenata društveno odgovornog poslovanja tvrtke Krokoteks.  Povodom božićno-novogodišnjih blagdana ove smo godine donirali igračke malim pacijentima u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu i Klinici za pedijatriju KBC Zagreb te slatke pakete štićenicima udruge ‘Srce’ iz sv. Ivana Zeline.

Saznaj više

O nama

O nama

Krokoteks d.o.o. hrvatska tvrtka s višegodišnjim iskustvom u tekstilnoj industriji predvođena vrhunskim profesionalcima i specijalistima u području proizvodnje i najma tekstila nudi Vam suvremenu uslugu najma tekstila. Na području cijele Hrvatske osiguravamo uslugu dobave i najma te čišćenja i pranja visokokvalitetnog tekstila koji se koristi u industriji, medicini, hotelijerstvu i gastronomiji te sigurnosti.

Saznaj više

Najam tekstila

Najam tekstila

Nudimo Vam suvremenu uslugu nabave i najma visokokvalitetnog tekstila. Bilo da Vam treba tekstil na području radno zaštitne odjeće, industrije, medicine, hotelijerstva i gastronomije imamo rješenja za Vas. Pitate se zašto brigu o tekstilu prepustiti nama? Istaknut ćemo Vam nekoliko razloga: Štedite sredstva i imate preciznu kontrolu troškova, dobivate tekstil vrhunske kvalitete za Vaše potrebe, koristite najsuvremenije usluge čišćenja, pranja i njege...

Saznaj više

Tekstil

Tekstil

Tekstil odnosno tkanina čijom se proizvodnjom bavi tekstilna industrija može biti od prirodnih materijala (vune, pamuka, svile), od umjetnih materijala ili sastavljen od kombinacije prirodnih i umjetnih materijala. Za različite uporabe koriste se i različite vrste tkanina, odnosno tekstila, stoga možemo reći kako je najkvalitetniji tekstil onaj koji za pojedinu svrhu daje najbolje rezultate prema određenim mjerilima.

Saznaj više

Pranje i servis

Pranje i servis

Proces pranja i čišćenja tekstila podrazumijeva u prvom redu kemijsko, mehaničko i termičko tretiranje tekstila. Stoga nije svejedno koja kemijska sredstva i u kojim količinama koristite za Vaš tekstil, a za učinkovito pranje potrebna je i adekvatna priprema vode. Nečisti tekstil u praonicu se transportira pomoću adekvatnih spremnika, a nakon sortiranja prema vrsti, obojenosti i drugim karakteristikama, započinje proces pranja tekstila također prema točno definiranom programu koji ovisi o nizu čimbenika.

Saznaj više

Higijena i ekologija

Higijena i ekologija

Higijena obuhvaća opće i praktične postupke koji osiguravaju temelje za dobro zdravlje i čistoću. Naša usluga omogućava Vam pranje i čišćenje i njegu tekstila prateći visoke standarde higijene. To postižemo u industrijskoj praonici, gdje koristimo adekvatno pripremljenu vodu, optimalne količine kvalitetnih kemijskih sredstava za pranje i čišćenje uz adekvatnu mehaničku i termičku obradu tekstila prema najvišim standardima. Ekonomična potrošnja vode za pranje nije samo pitanje troškova već je u prvom redu i pitanje ekologije.

Saznaj više