(Zagreb, srpanj 2012.) Tvrtka Krokoteks d.o.o je u srpnju 2012. godine potpisala ugovor o najmu i pranju rublja za šest hotela iz sastava tvrtke HUP-Zagreb d.d. – najveće zagrebačke i jedne od najznačajnijih hotelijerskih kompanija u Republici Hrvatskoj. Ugovor o poslovnoj suradnji dviju tvrtki potpisali su u ime HUP-Zagreb predsjednik Uprave Ivan Leko te član uprave Kristian Šustar, a u ime Krokoteksa Hrvoje Mandić.

Poslovnom suradnjom predviđeno je opremanje hotela International, Jadran i Zagreb sa Krokoteks visokokvalitetnim standardnim hotelskim rubljem, dok je za hotele Four Points Sheraton Panorama, Sheraton i Westin predviđeno opremanje s hotelskim rubljem prema posebnim standardima zadanim od strane hotelskog lanca. Navedenom suradnjom HUP Zagreb prati svjetske trendove u hotelijerstvu vezano uz vanjsku uslugu (outsourcing) u dobavi, najmu i pranju hotelskog rublja, što vodi ka podizanju razine usluge i još većem zadovoljstvu gostiju.

Tvrtka Krokoteks d.o.o. ovime uspješno nastavlja svoju ekspanziju u području najma tekstila u Hrvatskoj, pritom osiguravajući svojim klijentima najkvalitetnije proizvode i usluge na njihovo, kao i zadovoljstvo njihovih krajnjih korisnika.

Čisto jednostavno

u 4 koraka

Korak 1

Prikupljanje  nečistog rublja

Korak 2

Transport nečistog rublja do praonice

Korak 3

Pranje, obrada rublja i kemotermička dezinfekcija.

Korak 4

Dostava čistog rublja