Tekstil odnosno tkanina čijom se proizvodnjom bavi tekstilna industrija može biti od prirodnih materijala (vune, pamuka, svile), od umjetnih materijala ili sastavljen od kombinacije prirodnih i umjetnih materijala. Za različite uporabe koriste se i različite vrste tkanina, odnosno tekstila, stoga možemo reći kako je najkvalitetniji tekstil onaj koji za pojedinu svrhu daje najbolje rezultate prema određenim mjerilima.

Sama mogućnost kvalitetne mehaničke i termičke obrade tekstila uvjetovana je i njegovom kvalitetom, stoga trebate znati kako tekstil nezadovoljavajućih svojstava i karakteristika neće moći odgovoriti na vaše zahtjeve poput termičkog skupljanja, čvrstoće, otpornosti, stabilnosti boje, nehabanja i slično. S druge strane, ovisno o vrsti uporabe, od tekstila očekujemo funkcionalnost, njegovu mekoću, prozračnost, dobro prijanjanje, lakoću u uporabi i slično.

Prepustite stoga odabir najboljeg tekstila za vaše potrebe nama, jer ćete time ostvariti ekonomičnost i najbolje rezultate u vašem poslovanju.

 

Čisto jednostavno

u 4 koraka

Korak 1

Prikupljanje  nečistog rublja

Korak 2

Transport nečistog rublja do praonice

Korak 3

Pranje, obrada rublja i kemotermička dezinfekcija.

Korak 4

Dostava čistog rublja